TEGELWERKEN

Zoekt u een nieuwe tegelvloer?

Gevonden! Modeno heeft een hart voor tegels. Een eigen showroom met tegels en een ervaren plaatsingsdienst zullen u kunnen voorzien van de vloer, het terras en of badkamer van uw dromen!

Modeno plaatst al jaren, dag in dag uit tegels. Ook chapewerken (in combinatie met de plaatsing van tegels) kunt u aan ons uitbesteden. Een perfect gelegde chape is de meest ideale ondergrond voor tegels.

Tegenwoordig wordt er vaak gekozen voor vloerverwarming. Keramische tegels als
afwerklaag zijn de ideale keuze, dit omdat betegeling de opgewekte warmte kan opslaan en traag kan afgeven. Onze vakmensen gebruiken een passende SE tegellijm of een
ontkoppelingsmat om een juist een duurzaam resultaat te bekomen.

Niet alleen visueel leveren tegels prachtige resultaten op maar ook naar onderhoud is een keramische tegel de nummer één keuze.

VAN MOZAÏK TOT KERAMISCHE XXL TEGELS

Kleine tegels, grote tegels? Modeno weet van aanpakken. Laat u in onze tegelshowroom bijstaan met het juiste advies omtrent tegels. Voor welke tegel u ook gaat, Modeno beschikt over de juiste expertise om uw tegel perfect te kunnen plaatsen.

TRADITIONEEL TERRAS OF EEN TERRAS OP TEGELDRAGERS

In de zomer vertoeven we niets liever dan op ons eigen terras. In onze showroom heeft u keuze uit meer dan 50 soorten terrastegels. Laat uw terras aanleggen door onze ervaren plaatsingsdienst, onze vakmensen houden rekening met de juiste afwatering van uw terras en plaatsen de tegels met de nodige expertise op chape of tegeldragers.

TEGELWERKEN

WATERDICHTING, VOEGEN EN KITTEN

In uw nieuwe badkamer besteden we de nodige aandacht aan de waterdichtingswerken. Deze stap is uiterst belangrijk om lekken en vochtproblemen te voorkomen. Ons team van vakmensen cementeert met UP310 eerst de wanden in de inloopdouche en bij het bad om nadien met een waterdichte lijm de waterdichtingsdoek aan te brengen. Over de waterdichtingsdoek worden de tegelwerken aangebracht.

Om de tegelwerken helemaal klaar te stomen voor gebruik, dient er gevoegd en gekit te worden. Dit lijken details maar zijn erg belangrijk, vooral bij een badkamer dient de siliconen correct aangebracht te worden, dit voor vocht en schimmels te vermijden. Uiteraard voorzien onze vakmensen uw badkamer met een glimlach en een vaste hand van de nodige siliconen.

Wist u dat wij één van de weinige tegelshowrooms zijn die beschikken over meer dan 50 voeg- en kit kleuren? Zo kan u gaan voor de kleur die het meest aanleunt bij de tint van de tegel of kan u net voor een contrasterende silicone- of voegkleur.

Bij Modeno hebben we de geschikte tegel voor iedereen (particulieren, architecten, vloerders, aannemers of investeerders in vastgoed).

Helemaal overtuigd van een nieuwe look voor uw vloer en of wand? Die geplaatst wordt met ervaring en oog voor detail?

Bezoek dan onze showroom of contacteer ons vrijblijvend